vineri, 5 noiembrie 2021

Maldive – locația perfectă pentru plaje luxuriante și relaxare la cel mai înalt nivel

Insulele Maldive sunt locația ideală unde vei putea să te bucuri de liniște și de pace în cel mai frumos mod posibil. Plaje curate, apă strălucitoare și posibilitatea de a-ți face cele mai frumoase amintiri te așteaptă aici, iar cu ajutorul locațiilor minunate vei avea ocazia să ieși din zona at de confort și de a te bucura de peisaje este la tot pasul. 

Muzeul Național din Male

Dacă vorbim despre vacanțe discutăm atât despre componenta educativă, cât și despre cea relaxantă, iar un sejur perfect trebuie să le includă pe amândouă. Ei bine, în cele câteva zile petrecute în Maldive, vei putea face o vizită de câteva ore la Muzeul Național din Male, care este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase și mai spectaculoase obiective turistice din această zonă. Acesta reușește să cuprindă în pereții săi o multitudine de artefacte care să reprezinte istoria acestei zone în cel mai impresionant mod posibil. Exponatele de aici sunt dispuse pe două etaje, între ele existând suficient spațiu pentru ca oamenii să le poată admira și să te analiza în detaliu. 



Rezervația Biosferei Atolului Baa 

Din cele 75 de insule pe care Rezervația Atolului Baa le cuprinde, 13 sunt locuite, iar alte 10 sunt stațiuni de vacanță pe care oricine le iubește și le apreciază. Locația este perfecte pentru a admira peisajele care ți se pun la dispoziție, iar pentru cei care sunt pasionați de înot apa de aici poate atinge chiar și 80 de metri, având deschidere către Oceanul Indian și fiind perfectă pentru scufundări sau relaxare la cel mai înalt nivel al ei. 

Vechea Moschee de Vineri

Această moschee este cu siguranță cea mai veche din țară, unele dintre date atestând faptul că aceasta există încă din anul 1665. Conform informațiilor avute, ea este un simbol al credinței și civilizației musulmane din Maldive, adunând anual numeroși turiști. Fiind sculptată din piatră de coral, aceasta uimește și prin felul în care arată, dar și prin atmosfera mistică de care este înconjurată. Dacă te numeri prin cei care doresc să admire acest obiectiv turistic, dar nu ai religia musulmană, vei putea obține un permis al unui oficial de la Ministerului Afacerilor Islamice, pentru a face acest lucru. 

Zile relaxante la plajă 

O vacanță în Maldive este cunoscută pentru zilele de la plajă și pentru peisajele pe care le pot pune acestea la dispoziție. De la apa perfect azurie și până la nisipul alb și foarte fin, care poate fi foarte ușor asociat cu vremea bună și relaxarea, toate acestea pot fi descoperite e acest tărâm al liniștii și păcii. O oază de liniște pe are nu vei regreta că o vei alege și un prilej perfect prin care vei putea să îți reîncarci bateriile pe termen lung. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us