vineri, 5 noiembrie 2021

Încălțăminte de calitate pentru copii, numai la Ariana Baby Shoes

Majoritatea copiilor încep să meargă undeva între 8 și 18 luni. De asemenea, o mare parte dintre ei nu știu sau nu pot să îndoaie corect piciorul atunci când încep să meargă sau au tendința de a-și întoarce picioarele spre interior, deoarece nu au forța musculară și rigiditatea ligamentelor bine dezvoltate. Astfel, acest lucru se îmbunătățește aproape întotdeauna pe măsură ce oasele se dezvoltă și pe măsură ce copilul știe să își țină picioarele într-o formă cât mai adecvată. Prin urmare, la Ariana Baby Shoes avem ghete pentru băieței la prețuri foarte bune, care vă vor ajuta să își dezvolte un mers cât mai corect. Încălțămintea ajută la protejarea picioarelor lor de răni și de căldură și frig.



Când copiii mici învață să meargă, ar trebui să fie în picioarele goale sau papuci cu talpă moale cât mai mult posibil, astfel încât să poată simți ceea ce ating cu picioarele lor și să dezvolte puterea musculară. Astfel, odată cu venirea sezonului rece, la Ariana Baby Shoes vă așteptăm cu ghetuțe pentru băieței. Când copiii mici au mers singuri cu încredere pentru o perioadă de în timp, ei pot evolua către ghete talpă mai fermă. Comandați cu încredere aceste tipuri de ghetuțe pentru băieței de la Ariana Baby Shoes, ceea ce ar trebui să includă măsurarea lungimii și lățimii fiecărui picior. Picioarele copiilor cresc foarte repede, iar mărimea papucilor poate avea nevoie de o verificare la fiecare câteva luni. Pantofii prea strâmți pot împiedica mersul copilului și pot cauza probleme, cum ar fi unghiile încarnate.

Talpa unui picior normal dezvoltat are o formă de arc format din oase, mușchi și ligamente. În primii doi ani, picioarele copilului dumneavoastră vor arăta mai plate decât ale unui adult. Picioarele plate la sugari și copiii mici sunt normale. Picioarele copiilor sunt în general flexibile și nu trebuie să fie rigide. Pe măsură ce copilul dumneavoastră stăpânește mersul, ligamentele și mușchii se vor întări, iar pernuțele din zona arcului nu vor fi atât de vizibile. Până la vârsta de aproximativ șase ani, copilul dumneavoastră ar trebui să aibă acele arcade normale la ambele picioare. Dacă copilul dumneavoastră are dureri de picioare sau că îi este greu să țină pasul în mers, consultați un pediatru.

În mod ideal, pantofii pentru copilul tău ar trebui să aibă:

     o potrivire confortabilă în lungime și lățime

     loc destul pentru degetele de la picioare

     o talpă flexibilă, plată – verificați dacă talpa se poate îndoi lângă vârf

     partea din față a pantofului mai lată decât călcâiul, pentru a se potrivi cu forma naturală a piciorului

     șireturi, curele sau elemente de fixare pentru a preveni prea multă mișcare sau alunecarea piciorului în interiorul pantofului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us