luni, 17 ianuarie 2022

Uită de extracţiile dentare dureroase şi prinde curaj alături de Stoma Urgent

Când trebuie efectuate extracţiile dentare

Cu toţii am auzit măcar o dată în viaţă sau chiar am experimentat ceea ce în practica medicală stomatologică poartă numele de extracţie dentară – scoaterea unui dinte din alveolă. Aceasta este de cele mai multe ori necesară atunci când dintele natural nu mai poate fi salvat, din anumite cauze precum carii extinse profunde, infecţii grave produse de cariile netratate la timp, anumite boli paradontale sau înghesuirea dentară, implicit nevoia de spaţiu pentru tratamentul ortodontic cu aparat dentar. Indiferent de cauzele care pot impune necesitatea unei extracţii dentare, cert este că trebuie să urmăm îndeaproape sfaturile medicului specialist şi să ne prezentăm în cadrul cabinetului stomatologic ori de câte ori ni se recomandă să recurgem la o astfel de procedură ca ultimă opţiune pe care o avem, pentru a evita apariţia altor complicaţii pe termen lung.


Cum te tratezi după o extracţie dentară

După intervenţia de extracţie dentară este recomandat să ai în vedere câteva aspecte de îngrijire şi protecţie esenţiale, pentru a putea contribui în mod eficient la accelerarea procesului de vindecare şi la combaterea sângerării în zona în care a avut loc extracţia. Prin urmare, este indicat să nu consumi lichide sau alimente atât timp cât eşti încă sub anestezie pentru a evita riscul de a te răni involuntar, să eviţi medicamentele care favorizează sângerarea, să aplici comprese reci pe zona afectată, pentru a reduce inflamaţia, să nu fumezi sau să consumi alcool în primele 24 h de la extracţie şi să evitaţi periajul local în ziua respectivă.

Scapă de frica de dentist şi alege Stoma Urgent

Dacă eşti în căutarea unei echipe de medici dentişti profesioniţti care realizează extracţii dentare în Bucureşti lipsite de durere, alege să îţi faci o programare la Stoma Urgent. Acest cabinet stomatologic se află în prezent în topul preferinţelor unui număr foarte mare de persoane, şi asta datorită echipei de lucru formată din Rădulescu Dan Ovidiu şi Rădulescu Tiberiu, tată şi fiu, şi datorită serviciilor excelente, gata să satisfacă până şi cele mai exigente nevoi sau cerinţe ale unui pacient. În ceea ce priveşte procedura de extracţie dentară, fie a unui molar de minte sau chiar a unei măsele, aici totul se face sub anestezie locală, astfel încât tu să nu simţi nici cea mai mică durere sau niciun alt disconfort pe tot parcursul intervenţiei, şi conform tuturor normelor de siguranţă şi de igienă. Mai mult, post-operaţional îţi vei putea relua fără griji activitatea socială şi te vei putea bucura de îmbunătăţirea sănătăţii tale orale.

Nu în ultimul rând, atunci când vine vorba despre extracţii dentare în Bucureşti, cabinetul Stoma Urgent este foarte popular şi datorită raportului calitate-preţ avantajos, cât şi datorită numeroaselor oferte speciale pe care le oferă pacienţilor săi, oferte de care poţi beneficia şi tu din moment ce te programezi aici.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us