vineri, 7 ianuarie 2022

Softul ideal pentru agentiile de turism

Prezența online nu se mai limitează la anumite tipuri de întreprinderi; a evoluat într-un instrument care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Prin urmare, este esențial să includeți serviciile dvs. într-un site web unde clienții sa poate alege produsele si serviciile de care au nevoie, ajutând tranzacția să se desfășoare mai sigur si mai simplu. Construirea și întreținerea unui site web pentru o agentie de turism, in schimb, nu este cea mai simpla sarcina. Prin urmare poate fi necesar să angajați o firmă profesionistă pentru a proiecta și gestiona un site web adecvat tipului și sectorului companiei dumneavoastră si care sa propuna si un soft rezervari intrucat acesta se dovedeste a fi esential.

Acqua Development este o companie de software specializată în afacerile turistice. Oferă o gamă largă de servicii adaptate nevoilor clienților săi, dintre care cele mai esențiale sunt: ​​Quick Sell este un motor de căutare creat special pentru companiile de turism care doresc să-și dezvolte prezența online sau să-și îmbunătățească experiența online existentă. Back office-ul a fost creat având în vedere agențiile de turism mici și mijlocii și turoperatorii; inventarul a fost creat având în vedere toți turoperatorii noi; iar e Online IBE a fost creat având în vedere agențiile de turism care opereaza online.

Quick Sell este o modalitate grozavă de a dezvolta o afacere în sectorul turistic online. Introducerea sau folosirea unui astfel de software pentru a desfășura operațiuni de site pe un site web de afaceri oferă o varietate de avantaje care sunt esențiale pentru succesul online al unei companii. Într-o piață aglomerată, a avea toate ofertele, prețurile și disponibilitatea într-o singură locație și posibilitatea de a actualiza aceste informații în timp real pe măsură ce devin disponibile, reprezintă un mare avantaj.

Atunci când un consumator trebuie să facă o alegere, funcționalitatea site-ului, precum și viteza cu care acesta se încarcă ar putea fi factorul determinant. Quick Sell oferă, de asemenea, o listă de peste 100 de furnizori pe care oricine se înregistrează pentru serviciu o poate utiliza, iar lista poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. În plus, prin selectarea acestei opțiuni, organizația va putea plăti cel mai bun preț de pe piață pentru servicii accesibile, cum ar fi pachetele de bază sau premium, fără limite.

Nu există taxe de configurare sau taxe suplimentare pentru îmbogățirea continuă a furnizorilor sau orice solicitare de ajutor tehnic sau operațional. Sectorul internetului este în continuă evoluție, noi site-uri web fiind lansate în fiecare zi, crescând concurența. De aceea, a avea un site web care să-i ajute pe potențialii consumatori în luarea deciziilor este esențial în acest moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us