miercuri, 20 martie 2019

Cum putem schimba rapid display-ul la iphone 8

Daca tocmai ti-ai cumparat un telefon nou, cu siguranta, una dintre cele mai mari temeri ale tale este aceea de a-l scapa si sa te alegi cu un ecran spart. Totusi, astfel de accidente sunt inevitabile, dar e bine de stiut ca solutia este foarte simpla atat timp cat apelezi la cine trebuie. Asadar, stii ca esti pe maini bune la PrestigeGSM atunci cand esti interesat de schimbare display iPhone 8 sau pentru multe alte tipuri de telefoane.

Procedura se pune in practica imediat
Unul dintre cele mai mari avantaje de care te bucuri de fiecare data cand apelezi la PrestigeGSM este faptul ca procedurile sunt puse in practica imediat. Cu alte cuvinte, ajungi sa economisesti timp si nici nu trebuie sa iti dai programul peste cap intrucat nu trebuie sa stai departe de telefon. Asadar, pentru a schimba ecranul oricarui telefon implica cel mult 20 de minute, performanta pe care o mai intalnesti in cadrul a foarte putine service-uri.

Ajungi rapid la PrestigeGSM
Nu trebuie omis nici faptul ca sediul PrestigeGSM este usor accesibil, fiind amplasat chiar in inima capitalei, mai exactin piata Universitatii, langa ING, asa ca poti ajunge aici cu usurinta din oricare alt punct al orasului.

Poti sa faci si programare
Mai mult, ca sa profiti la maxim de timpul tau, aici ai ocazia de a face programare, ceea ce presupune ca vei sti exact care este momentul la care sa mergi si doar 20 de minute mai tarziu te vei bucura de un nou display pentru telefonul tau.

Nu ai nevoie de bugete mari
Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje de care te bucuri este faptul ca nu ai nevoie de bugete mari pentru schimbare display iPhone 8 sau pentru oricare alt tip de telefon. Asadar, sunt de ajuns numai 350 de lei pentru inlocuirea ecranului telefonului tau cu unul OEM, iar daca iti doresti totusi unul original Apple, atunci vei plati 200 de lei mai mult. PrestigeGSM propune cele mai mici tarife de pe piata, iar raportul calitate – pret este unul ideal, asa ca merita sa profiti.

Experienta bogata
Specialistii de aici au o experienta foarte bogata, asa ca stii ca telefonul tau este pe maini bune si ca va capata o noua fata in cel mai scurt timp, astfel ca de acum stii la cine sa apelezi de fiecare data cand ai o problema.

Te bucuri si de garantie
Nu in ultimul rand, aici stii ca ai nimerit unde trebuie pentru ca ai parte si de garantie pentru schimbare display iPhone 8, iar orice problema ulterioara cu care te vei confrunta va fi remediata in cel mai scurt timp, simplu si fara nicio bataie de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us