joi, 2 februarie 2017

Avantaje si dezavantaje: cele mai cunoscute metode si produse de epilat

Temperaturile ridicate inca nu au ajuns la noi, dar asta nu inseamna ca o sa lasam un subiect atat de interesant si discutat nebifat de pe lista noastra. Este vorba despre epilat, un subiect delicat, pe care femeile il impartasesc intotdeauna cu prietenele lor. Azi vom vorbi despre diferitele metode de epilat, avantajele si dezavantajele lor. La sfarsitul articolului vei putea sa decizi care este cea mai potrivita alegere pentru tine, cand vorbim despre ingrijirea corporala. Sa incepem!


Metoda rapida – aparatul de ras

Printre cele mai utilizate metode de epilare si indepartare a parului nedorit de pe corp este folosirea aparatului de ras. Principalul avantaj al acestei metode este rapiditatea si lipsa durerii (asta daca nu esti neindemanatica). Aceasta metoda de indepartare a parului nedorit are si cateva dezavantaje. Printre ele se numara cresterea foarte rapida a parului, pentru ca nu este smuls, ci taiat. De aceea intr-o perioada foarte scurta de timp, parul va reaparea. In plus, daca folosesti frecvent aceasta metoda de indepartare a parului nedorit, acesta va creste mai gros si mai des. Daca ai pielea foarte sensibila este posibil sa ai diverse iritatii neplacute, de aceea trebuie sa te gandesti de mai multe ori inainte sa iei o decizie.

Metoda profesionala – ceara pentru epilat

In cealalta tabara sunt femeile care prefera sa foloseasca produse profesionale de epilat din diverse motive. Sa vedem care sunt avantajele si dezavantajele acestui procedeu. Avantajele sunt destul de evidente: este un procedeu realizat de un specialist, folosind produse de calitate, iar din acest motiv timpul acordat epilarii este mult mai scurt. Un al doilea avantaj este faptul ca parul creste mai greu, deci te bucuri de o piele fina mai mult timp, iar pe parcurs acesta devine subtire si poate chiar sa si dispara. Evident ca exista si dezavantaje. Faptul ca trebuie sa astepti intre 3 si 4 saptamani pentru o noua vizita la salon este poate principala piedica ce face femeile sa aleaga alte metode de indepartare a parului. Noi spunem ca produsele si avavantajele vor face intotdeauna diferenta. Daca salonul tau foloseste cosmetice profesionale Cupio nu trebuie sa iti faci griji pentru rezultatele procedeelor cosmetice si de infrumusetare.

Alte metode

Foarte populara in randul modalitatilor de indepartare a parului nedorit a devenit epilarea definitiva. La fel ca exemplele de mai sus, aceasta are avantaje si dezavantaje. Faptul ca este definitiva si ca parul nu va mai creste o perioada indelungata este cel mai important avantaj. Dezavantajele sunt costurile ridicate pentru fiecare zona epilata, faptul ca trebuie sa apelezi la 8-10 sedinte, in functie de culoarea pielii si a parului si perioada de o luna in care trebuie sa astepti pentru o noua sedinta.

Care dintre metodele de mai sus este preferata ta si de ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us