miercuri, 23 noiembrie 2016

De ce au devenit atat de populare tigarile electronice?

Daca ne uitam cu atentie in jurul nostru o sa vedem din ce in ce mai multe persoane care au renuntat la tigarile obisnuite in favoarea tigarilor electronice. Intrebarea care ne vine in minte este: de ce? Avem si cateva motive reale, pe care le poate confirma orice persoana care foloseste acum o tigara electronica. Iata care ar fi posibilele raspunsuri la intrebarea: De ce folosesti o tigare electronica?

Pentru sanatatea mea si a celor din jurul meu.”

Stim prea bine ca tigarile obisnuite nu sunt deloc sanatoase si pot afecta pe termen lung atat fumatorii, dar mai ales nefumatorii care inspira fumul de tigara cu sau fara voia lor. Tigara electronica elimina abur ce poate avea un miros placut si este aproape inofensiv, spre deosebire de fumul de tigara. Acesta din urma are un efect negativ mai ales asupra sanatatii nefumatorilor. De aceea multe persoane aleg sa foloseasca o tigara electronica pentru a proteja sanatatea familiei si a celor din jur.


Pentru ca economisesc bani.”

Chiar si fumatorii inraiti ajung sa economiseasca bani folosind tigara electronica. Exista persoane care fumeaza pana la doua pachete de tigari pe zi. Nu numai ca devine o amenintare foarte mare pentru sanatate, dar si veniturile pot avea de suferit. Tigara electronica te poate ajuta sa economisesti destul de multi bani, mai ales pentru ca nu costa foarte mult sa iti procuri lichid tigara electronica. Nici celelalte consumabile nu sunt foarte costisitoare, iar perioada de timp la care trebuie schimbate este mult mai mare.


Pentru ca pot sa aleg ce aroma sa aiba lichidul pentru tigara electronica.”

In afara de faptul ca fumatul tigarilor obisnuite iti poate afecta sanatatea, mai sunt si alte neplaceri provocate de acest obicei. Printre ele se numara mirosul neplacut al hainelor. Tigara electronica e o solutie la aceasta problema. In plus, poti alege ce aroma sa aiba lichidul pentru tigara electronica, in functie de preferintele tale.

Vreau sa ma las de fumat.”

Conform Voore.ro, posibilitatea ca cei care au trecut de la tigari obisnuite la tigara electronica sa se lase de fumat este foarte mare. Acest lucru e posibil datorita concentratiei diferite de nicotina din lichidul pentru tigara electronica. Daca scopul tau este sa renunti la fumat definitiv poti sa folsoesti lichid cu o concentratie mai mica. Astfel, dependenta de nicotina va disparea pe parcurs.


Acestea sunt cele mai importante motive pentru care tigarile electronice au devenit atat de populare. Tu ce parere ai despre ele?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us