luni, 21 noiembrie 2016

Cutii pentru vin si sampanie – perfecte pentru cadoul tau

Cu totii am oferit sau am primit cel putin o singura data o sticla de vin, mai ales daca a trebuit sa facem un cadou unei persoane pe care nu o cunoastem prea bine sau unui barbat serios care iubeste foarte mult vinul bun. Cel mai probabil ai oferit sau ai primit cadoul intr-o punga speciala pentru sticla de vin, dar noi iti spunem ca exista si alte variante care arata mult mai bine. Poate cele mai cunoscute sunt cutiile de de cadou pentru vin sau sampanie. O sa iti dam cateva motive pentru care ar trebui sa oferi sticlele de vin sau de sampanie doar in cutii de cadou de acum inainte:

Sunt elegante

E mult mai elegant sa primesti sau sa oferi o sticla de vin intr-o cutie speciala pentru asa ceva, decat sa o oferi intr-o punga pentru cadou sau mai grav, fara niciun fel de ambalaj special. Cutiile pentru vin si sampanie RiBOX sunt potrivite daca ai de gand sa faci un astfel de cadou, dar nu stii cum ai putea sa il impachetezi pentru a arata cat mai bine si pentru a fi elegant.


Poti pune mai multe sticle in aceeasi cutie

Daca nu poti decide ce fel de vin sau sampanie sa oferi si ai mai multe variante din care nu poti sa alegi, nu trebuie sa iti faci probleme. Cumpara cate sticle de vin doresti si ofera-le pe toate cadou, pentru ca exista si cutii pentru vin sau sampanie pentru 2, 3 sau chiar 4 sticle. Gandeste-te ca o sa oferi un cadou care arata foarte bine si in plus, cel ce le va primi nu se va bucura de o singura sticla de vin sau de un singur sortiment, ci de patru.

Transforma un cadou simplu in ceva special

Stim ca detaliile conteaza cel mai mult, asa ca o sticla de vin pe care ai oferi-o cadou se va trasforma intr-un dar foarte special daca alegi sa folosesti o cutie pentru vin sau sampanie. Unele cutii au un design foarte special, detalii argintii, panglici sau funde, pentru a se potrivi oricarei persoane care urmeaza sa primeasca darul tau

Acestea sunt principalelel motive pentru care cutiile pentru vin si sampanie sunt cea mai buna alegere in caz ca vrei sa oferi o sticla de vin cadou. Tu ce sortiment ai alege?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us