joi, 1 iulie 2021

Cele mai optime soluții de certificare pentru afaceri

 Ești în căutarea unei companii care să îți ofere cele mai bune soluții cu privire la certificările ISO, dar și diverse avantaje de care poți beneficia? Atunci ești în locul potrivit deoarece Sicert reprezintă una dintre cele mai importante companii din domeniul certificărilor sistemelor de management, întrucât poți apela la echipa noastră oricând ai nevoie. Dispunem de servicii profesionale și complete cu privire la procedurile de certificare și implementare a standardelor din țară sau din străinătate pentru diverse organizații și companii, indiferent dacă sunt mici, medii sau mari. Astfel că dorești să ai parte de o colaborare serioasă, promptă și profesională, nu ezita să ne contactezi sau să soliciți ofertă, chiar de la câteva click-uri distanță. De asemenea, te așteptăm și pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre gama de servicii pe care o punem la dispoziție.

Serviciile de certificare ISO

La Sicert vei regăsi o gamă variată de servicii de certificare ISO, întrucât ne dorim să oferim clienților noștri cele mai optime soluții pentru a obține aceste documente. De asemenea, propunem și câteva pachete și servicii, care se pot adresa unor companii din diverse domenii de activitate, precum serviciile de certificare ISO 9001, care fac referire la sistemul de management al calităților, certificarea ISO 14001, cu referire la mediu, certificarea OHSAS 18001 pentru sistemul de management al securității și sănătății operaționale, respectiv servicii de certificare ISO 22000 pentru sistemul de management al siguranței alimentelor și servicii ISO 27001, cu privire la sistemul de management pentru siguranța informației. Totodată, oferim și certificări de tip calitate-mediu, calitate-mediu-SSM și calitate-HACCP.

Consultanță specializată

De asemenea, echipa de la Sicert pune la dispoziție și servicii de consultanță complete pentru parteneri sau clienți, întrucât obținerea certificării va fi garantată în durata de timp discutată împreună.  Astfel că specialiștii de la Sicert se pot ocupa în locul companiei tale de optimizarea, realizarea, dar și implementarea documentației și certificărilor ISO, dar și de verificarea în prealabil a sistemului de management din cadrul organizației.

Potrivite pentru diverși clienți

Certificările de tip ISO se pot obține de către orice companie, indiferent de domeniul de activitate pe care îl are, iar la Sicert avem clienți din toate sectoarele, precum construcții, cabinete și laboratoare medicale, companii din domeniul pazei și protecției, respectiv societăți de asigurare, reasigurare, firme de IT, producători de mobilă și nu numai.

Solicită o ofertă

Totodată, la Sicert vei regăsi cele mai bune prețuri de pe piață, astfel încât dacă vei găsi în altă parte același certificat ISO, însă la un preț mai mic, ne poți contacta și vei beneficia de costuri mai bune. Poți solicita o ofertă în doar câteva clipe, direct de pe site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us