miercuri, 24 martie 2021

Cum au reusit masinile electrice sa ne cucereasca

  Faptul ca depindem de masini in 2021 nu mai reprezinta o noutate, insa impactul acestora asupra mediului este unul semnificativ. Din acest motiv se doreste grabirea procesului de electrificare a intregii lumi, iar masinile conventionale sa fie inlocuite cu cele electrice. Avantajele acestora sunt clare, iar daca si tu esti in cautarea unei masini electrice performanta, atunci Tesla este pentru tine. La Teslounge ai acces la toate modelele, Tesla Model 3, Model S, Model X si Model Y si te asteapta cele mai avantajoase solutii financiare.

 

Performante maxime

Autoturismele electrice, si in special modelele Tesla sunt foarte versatile si se pot adapta la toate stilurile de condus, astfel incat soferii sa se bucure de o experienta placuta de fiecare data cand conduc. Iti place sa conduci linistit, fara griji? Sau poate iti doresti sa ai parte de sportivitate? Nicio problema, Tesla se ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor!

 

Investitie care se amortizeaza

De asemenea, la Teslounge te asteapta cele mai avantajoase solutii financiare pentru a cumpara o masina Tesla, iar investitia ta se va amortiza in cel mai scurt timp. Sunt multe surse din care vei economisi bani, incepand de la faptul ca statul ofera o subventie generoasa de 45000 de lei pentru achizitia de masini electrice, costurile de operare sunt mult mai mici si sunt eliminate si diferite alte costuri precum impozitul care devine zero. Apeleaza la Teslounge pentru a face un test drive Tesla si sa alegi pe loc modelul care iti convine.

 

Scapa de problema emisiilor

Omenirea se confrunta cu numeroase probleme in momentul de fata, iar printre cele mai grave se numara poluarea care afecteaza intreaga lume. Astfel, nu este de mirare de ce reprezentantii a nenumarate state de pe glob au luat masuri in incercarea de a tine in frau efectele poluarii. Emisiile masinilor cu motoare conventionale sunt un factor important care afecteaza planeta, astfel ca se doreste inlocuirea acestor autoturisme cu unele electrice in cazul carora emisiile sunt zero.

 

Diferite beneficii

Proprietarii de autoturisme stiu ca exista o multime de taxe pe care trebuie sa le plateasca, inclusiv impozitul care se poate dovedi a fi destul de costisitor, in special in cazul motoarelor cu motoare de peste 2.000 cm3. In schimb, pentru masinile electrice impozitul este zero. Suplimentar soferii fac si economii considerabile de fiecare data cand folosesc masina, costurile de operare fiind mult mai mici

 

Incarcare rapida si comoda

Incarcarea masinilor electrice a devenit o sarcina mai simpla ca niciodata, iar proprietarii au acces la nenumarate solutii ce se dovedesc a fi foarte avantajoase. In plus, cine detine o Tesla se bucura de o autonomie generoasa, ceea ce presupune ca trebuie sa ajunga mai rar pe la incarcator.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us