duminică, 22 decembrie 2019

Trupa sau DJ pentru nunta? Care e cea mai buna varianta?


Dupa ce ne alegem restaurantul unde va avea loc petrecerea de nunta urmatorul detaliu pe lista pregatirilor pentru nunta este trupa, formatia sau DJ-ul care se va ocupa de muzica pentru intreaga seara. Optarea pentru o varianta sau alta depinde foarte mult de bugetul mirilor si de ce isi doreste fiecare pentru nunta lui.
Daca alegem o trupa cover Cluj, de exemplu, avem mai multe avantaje. Avem muzica live, avem instrumentisti, solisti, avem un sound impecabil, avem diversitate impresionanta de piese cunoscute interpretate intr-o maniera unica. Trupa inseamna si lumini de calitate, scena, sunet foarte bun, inseamna antren, inseamna interactiune permanenta cu publicul din sala, cu invitatii. Spre deosebire de un DJ, trupa are nevoie de ceva mai mult spatiu, poate canta un timp limitat, pentru ca intervine si oboseala fizica si vocala, dar experienta per total este excelenta. Playlist-ul se poate completa la cerere si cu alte piese, trupa cover Cluj va invata cele mai interesante piese cerute de catre clienti si va incerca sa vina de fiecare data cu interpretari personale.
O trupa angajata pentru petrecerea de nunta inseamna si varietate, ai melodii cunoscute de la cei mai buni interpreti internationali sau nationali, ai cele mai bune variante ale hiturilor pe care le asculti cu placere. Instrumentele si vocile exceptionale ale solistilor vor transforma orice melodii in adevarate nestemate pe care invitatii le vor aprecia si le vor asculta si fredona toata noaptea.
De cealalta parte, un DJ poate sa puna muzica din mai multe genuri muzicale toata noaptea, muzica nu va avea pauze, vor fi si mixuri, mixaje pe gustul publicului tanar. Costurile cu un DJ sunt mai mici, nu are nevoie de prea mult loc, un mixer, un laptop, eventual o instalatie de sonorizare cuplata la cea locala si DJ-ul este gata sa isi porneasca mixul pregatit cu atentie. In mix pot fi alese orice fel de melodii doreste clientul, playlist-ul va contine tipuri de melodii pe care se poate dansa sau pe care se poate canta fara probleme. Ce lipseste in cazul unui DJ este vocea live, instrumentele live, clapele, tobele, chitara, poate saxofonul care au un farmec aparte in realitate in comparatie cu o inregistrare de studio.
Intre cele doua optiuni cea mai buna este cu siguranta trupa de coveruri, care poate asigura o atmosfera perfecta pentru o petrecere de cinci stele unde toata lumea va fi multumita de ce aude si de ritmurile propuse. Trupa este mai des intalnita la nunti pentru ca este mai autentica, are melodii originale si interpretari pe masura, le permite invitatilor sa interactioneze si sa se simta exact ca la un concert. Alegerea depinde pana la urma de buget si de asteptarile fiecarui client, de gusturi si de cum si-a gandit intreaga petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us