vineri, 2 august 2019

Cu OmniCredit ai factoring la superlativ si finantare rapida atunci cand ai mai mare nevoie de eaOri de cate ori e nevoie de un capital cu stabilitate mare si de bani lichizi exact in momentul in care ai nevoie de ei, indiferent ca detii o firma micuta sau una de marime medie, firmele cu serviciile de factoring pot oferi finantare rapira si flexibila pentru a rezolva rapid problema lichiditatilor.

Firmele de acest tip isi asuma niste riscuri si accepta facturile care urmeaza sa ajunga la scadente, dau companiilor banii necesari, avans, in multe cazuri, urmand sa recupereze sumele din facturile ce se vor achita, scadea. In cele mai multe cazuri e nevoie de factoring  atunci cand apare o nevoie stringenta de fonduri pentru mentinerea unui inventar substantial, pentru productii materiale, pentru cicluri de vanzari de lunga durata, pentru a putea face fata unor clienti care intarzie cu platile. Factoringul devine util si cand apare o cerere urgenta si neanticipata de servicii si produse de la anumiti clienti, cand exista oportunitati ce depind de timp pentru a permite dezvoltarea activitailor si pe piete emergente, cand e nevoie de inovatii pentru a putea merge mai departe cu firma, se cumpara tehnologii noi, echipamente.E foarte bine sa te poti baza de firmele care pun la dispozitie finantari prin servicii de factoring profesionale si cand: ai nevoie de finantari imediate, cand nu vrei sa ai datorii, creditari la banca, cand se porneste o idee noua, apare un produs nou, cand nu merg lucrurile bine in privinta taxelor si impozitelor de platit, e nevoie de bani. Te poti baza pe banii luati de la firmele cu servicii bune de factoring ca sursa de finantare, e foarte usor sa dezvolti afacerea in directia dorita, stii ca ai suficiente resurse la dispozitie in secunda doi.

Chiar si cand termenele de plata sunt de 60 si 90 de zile solutiile de factoring date de firmele cu experienta si cu finantari diverse pentru persoane juridice pot fi solutii reale. Daca bancile resping anumite cereri si nu ai de unde lua banii necesari pentru investitii urgente, de exemplu, factoringul este o varianta pe care poti sa o incerci pe termen mediu si lung. E important de retinut ca un factoring va reusi sa repuna pe picioare o afacere doar daca este solicitat in momente cheie si daca vine pe un fond destul de puternic din punct de vedere financiar si pe o structura solida a firmei.

Curios sa vezi si tu cum functioneaza serviciul care te scapa de multe multe financiare ale firmei tale mici sau medii? Poti intra oricand pe site-ul celor de la OmniCredit descopera serviciul de factoring de la omnicredit cu un simplu click si un cont facut in doar 30 de secunde. Finantarea de la OmniCredit este pe repede-inainte, este de pana la 100% in functie de cererile depuse, banii ajung in cont in maxim opt ore de la depunerea si aprobarea cererii. Cererile se analizeaza online rapid si in maxim o ora se primeste si un raspuns. Nu e nevoie de deplasari, nu e nevoie de stat la cozi, totul se face online si in siguranta de fiecare data. Sumele standard sunt de pana la 25.000 de lei, cu ajutorul instrumentului modern de estimate de pe site se poate vedea clar ce sume se pot primi rapid, varfurile de plati nu vor mai fi asa de impovaratoare pentru firma.

Se deblocheaza lichiditati in lei si valuta pe loc la OmniCredit, diferenta dintre momentul platii la furnizori si momentul incasarii facturilor emise catre clienti va fi deja istorie cu OmniCredit. Cei care descopera serviciul de factoring de la omnicredit online, prima platforma fintech de micro finantare romaneasca pentru persoane juridice, vor avea la dispozitie si specialisti cu experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar.

Asistentii virtuali si specialistii call-center vor fi aproape de cei interesati de serviciul de factoring pentru firmele cu probleme, toata experienta acestora fiind pusa la dispozitia clientilor care vor solicita aceste tipuri de finantari eficiente. OmniCredit se adapteaza rapid cerintelor clientilor si reuseste de fiecare data sa aduca cele mai bune produse si cele mai bune conditii si modalitati de finantare pentru microintreprinderi si pentru micile intreprinderi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us