vineri, 9 martie 2018

Ce Alegem, Masina De Spalat Rufe cu Uscator Inclus sau Separat?

Tendinta in ziua de astazi, cand vine vorba de electrocasnice si intr-o multime de alte cazuri, este sa ne simplificam viata cat mai mult. De multe ori, putem face asta cheltuind ceva mai multi bani. Unii o fac cu masinile de spalat vase, ce ii ajuta sa economiseasca ore bune de munca in fiecare saptamana. In alte cazuri, cum ar fi uscarea rufelor, investitia se poate face intr-un uscator dedicat sau intr-o masina de spalat ce are o asemenea functie inclusa. In cele ce urmeaza vom arunca o privire la avantajele de a achizitiona o masina de spalat rufe cu uscator inclus, fata de alegerea de a lua un uscator dedicat.

In primul rand, sa ne uitam un pic la avantajul folosirii unui uscator, fata de clasica optiune de punere a rufelor pe sarma in balcon sau pe un suport undeva in casa. Desi aveti un consum suplimentar de energie lunar, plus costul uscatorului electric la achizitionarea produsului, pe termen lung economisiti o gramada de timp daca alegeti aceasta optiune. Rufele nu mai trebuie uscate si de multe ori nici macar calcate, pentru ca modelele de calitate au incluse programe anti-sifonare. Doar scoti rufele din uscator si le calci doar pe cele mai delicate, gen camasile.

Beneficiile unui astfel de aparat electrocasnic sunt clare, mai ales daca nu aveti loc sa intindeti rufe. Ati putea raspunde ca si un uscator de rufe are nevoie de spatiu, dar nu este neaparat cazul. Daca luati un model de masina de spalat rufe ce are uscator incorporat, atunci acel spatiu suplimentar pentru inca o masina nu mai este necesar. Chiar si daca alegeti optiunea uscatorului separat, veti descoperi ca sunt suporturi speciale ce va permit sa montati aparatul deasupra masinii de spalat rufe, daca chiar nu aveti cum sa le montati una langa cealalta.

Printre avantajele folosirii unei masini de spalat rufe cu uscator, mentionam:

•    faceti economie de timp, avand rufele uscate si gata de folosire dupa circa o ora
•    sanatatea va este protejata, hainele nemaifiind expuse in aer liber la praf, insecte si bacterii
•    economisiti spatiu, pentru ca rufele nu mai trebuie intinse prin balcon sau in casa, pana se usuca
•    puteti programa uscatorul, astfel incat hainele sunt caldute si gata de folosire cand este nevoie de ele
•    masinile de spalat cu functie de uscare nici macar nu mai necesita mutarea rufelor dintr-o masina in alta, intreg ciclul de spalare si uscare putand surveni unul dupa altul

Dupa cum puteti vedea, sunt foarte multe avantaje in favoarea folosirii unui uscator de rufe, fie a unuia separat sau a unuia incorporat. Daca sunteti oricum dispusi sa va schimbati masina de spalat rufe, atunci puteti lua direct una cu uscatorul inclus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us