marți, 20 februarie 2018

Am descoperit si un altfel de masaj in Bucuresti

Atingerea, este unul dintre cele mai intime si sacre gesturi pe care o persoana le poate face. Inca de la inceputurile societatii umane atingerea a fost folosita ca si gest care exprima dragostea, fie ca este cea dintre un parinte si un copil, un om si un animal iubit, sau chiar si intre un vindecator si o persoana care se afla in suferinta. Atingerea este modul in care noi, ca si fiinte umane ne exprimam afectiunea, prin care vindecam inimi frante sau muschi obositi dupa o zi lunga de munca.
Interpretand atingerea ca fiind un act tamaduitor, vindecatorii au inceput sa foloseasca diferite tehnici pentru a alina durerea celor care aveau probleme musculare, ale luptatorilor care se intorceau raniti din razboi, dar si a celor care sufereau din cauza unor accidente. Masajul, ca si practica in sine poate fi datat in urma cu 3000 de ani in India, tehnicile antice erau transmise pe cale orala de la vindecator la vindecator. Atestarea documentara a acestui tratament medicinal a aparut pentru prima data in manualele de medicina antica descoperite pe teritoriul Egiptului. Acestea au fost datate cu radio-carbon, iar expertii au afirmat ca au fost create in anul 2500 i.e.n.
In secolul al 8-lea i.e.n. terapia prin masaj a facut cunostinta cu civilizatia europeana. Avand in vedere faptul ca Grecia era in acea perioada un adevarat centru cultural si un punct de intalnire pentru filosofi, atleti si negustori, masajul a fost practic importat prin intermediul acestora. Hippocrate, celebrul istoric grec afirma in scrierile sale ca masajul este modalitatea principala prin care durerile corpului pot fi atenuate si recomanda aceasta practica atletilor care aveau dureri dupa antrenamente.
Romanii vizitau saloane de masaj erotic
Romanii au adoptat rapid aceasta practica tamaduitoare, dar i-au dat o natura erotica imediat ce acesta a inceput sa devina mai popular in randul populusului. Avand in vedere natura intima si relaxanta a masajului, romanii au creat locuri speciale in baile lor publice in care o persoana, dupa ce statea o perioada in sauna sau in baile calde putea sa primeasca un masaj erotic din partea unei femei instruite special in aceasta arta. Aceasta practica a devenit populara imediat in special in randul legionarilor, dar si a atletilor care preferau sa fie masati de o persoana de sex feminin decat de un vindecator batran. Tinerele care practicau aceasta meserie erau foarte bine vazute de societatea romana in special datorita atingerii lor tamaduitoare, dar si datorita frumusetii lor.
Stimularea zonelor erogene a fost inca din acea perioada considerata a fi o tehnica recomandata pentru imbunatatirea performantelor masculine atat in domeniul sportului, luptei, dar si in pat. Femeile obisnuiau sa angajeze maseuze pentru a isi stimula sotii, dar si pentru a invata tehnicile acestora ca sa le aplice mai tarziu pe parcursul preludiului.
De-a lungul timpului masajul erotic a devenit atat de popular incat acum a devenit o practica acceptata social care se desfasoara in locatii special concepute pentru a oferi servicii de inalta calitate.
Saloanele de masaj erotic, din ce in ce mai populare
In epoca moderna, masajul erotic poate fi intalnit in doua cazuri. Acesta este folosit de parteneri, inainte sau dupa actul sexual pentru a avea o experienta cat mai intima, relaxanta si puternica. In cadrul preludiului sunt folosite deseori si uleiuri aromate, speciale pentru a imbunatati senzatia atingerii si pentru a stimula si mai mult simturile. De asemenea cei care vor sa simta pe pielea lor puterea intima si relaxanta a masajului erotic, au aparut saloanele concepute special in acest sens. Acestea sunt localuri elegante, rafinate unde clientii pot servi o bautura, se pot relaxa si pot chiar socializa inainte sa se aseze pe masa de masaj.
Persoanele care lucreaza in astfel de saloane sunt instruite in mod special in arta masajului erotic. Pe langa folosirea uleiurilor speciale si atingerea suava,calmanta si senzuala, maseuzele folosesc si tehnici speciale care antreneaza relaxarea muschilor, alina durerile cauzate de efort si induc clientul intr-o stare de calm profund.
Astfel de saloane sunt deseori frecventate de sportivi care vor sa isi aline durerile musculare intr-o companie placuta, dar si de persoane care cauta o modalitate de relaxare diferita. Maseuzele care sunt angajate in astfel de saloane sunt alese conform a doua criterii principale, inteligenta si aspectul fizic. Multi clienti vor pe langa masajul erotic pe care il primesc sa poarte si o conversatie si sa fie intretinuti, de aceea, maseuzele trebuie sa fie atat inteligente cat si amuzante si rapitor de frumoase.
Saloanele de masaj erotic sunt o solutie foarte buna pentru barbatii care doresc sa isi alunge stresul, si grijile. In compania unei femei care stie sa isi foloseasca atingerea pentru a duce un barbat pe culmile placerii si pentru a-i desfata simturile, toate durerile musculare, dar si problemele vor fi complet inlaturate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us