sâmbătă, 17 septembrie 2016

Anna are mere… dar si echipamente de protectie a muncii

Inca sunt sub influenta minunatului concert la care am fost aseara. In mansarda de la Carturesti. Superb! O atmosfera “construita” cu maiestrie de solist si colegii sai cu fiecare melodie.

Ocazia cu care i-am vazut a fost evenimentul despre care am scris intr-un post anterior, in care anuntam ca Reper Verde si-a propus, impreuna cu invitatii lor, sa ne spuna povestea produselor. A venit la fix, caci in aceasta perioada ma documentez intr-un domeniu cumva conex cu acesta. Nu au existat timpi morti, am luat contact cu informatii despre care habar n-aveam, despre activitati pe care romani din colturi diferite ale tarii le fac, in ciuda greutatilor pe care le ridica influenta nefasta a globalului in fata localului, cu tot cu echipamente de protectie. Imi doresc sa reuseasca sa isi pastreze “autismul local”, caci rezultatul iscusintei, al dibaciei, rabdarii si pasiunii lor este unic. Totul pentru o economie durabila, un comportament responsabil fata de mediu si grija pentru viitor.



Anna are mere :) e melodia care mi-a dat o stare de buna-dispozitie, la finele unei zile pline. Caci pe langa acest frumos si sper eu, tot mai frecvent gen de eveniment, am fost si la targul de carte de la Gaudeamus unde am gasit carti pentru toate gusturile, bugetele, preferintele, dorintele si pasiunile, toate varstele si cum mi se intampla de fiecare data cand intru intr-o librarie cand as cumpara cu nemiluita, nici de data aceasta nu am avut cum sa plec de acolo cu mana goala. Am luat cu mine cuvinte, visuri, povesti, inspiratie, talent stranse in doua brate protective. Mi le pun deoparte pentru clipe de taina, dar si pentru ore in care pot sa mai invat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us