joi, 16 aprilie 2015

M-day, big day

E o zi mare pentru mine si probabil pentru toti fanii Madonna din Romania. E o zi pe care o astept din februarie de cand venirea ei in Romania a depasit stadiul de zvon si s-a transformat in certitudine.

Nu vreau sa repet cliseul “am crescut odata cu muzica ei” , caci este mai mult decat evident. O am in suflet definitiv si acest cadou este unul dintre cele mai frumoase  pe care le-as fi putut primi.

Pe langa amploarea si grandoarea spectacolului, e sentimentul unic, inegalabil ca pret de cateva ore esti si mai aproape decat prin intermediul muzicii de unul dintre artistii tai preferati.



Ceea ce mi s-a parut extrem de dragut si emotionant este propunerea unor fani, propunere sustinuta de partenerul media oficial Europa Fm si de Radio 21, ca in timpul melodiei “You must love me” sa ridicam cu totii hartii albe cu mesajul “Romania loves you“.

Sunt gata, sunt mai pregatita ca oricand, recunosc, sunt extaziata, incantata, emotionata si probabil multe alte stari pe care nu cred ca le pot exprima in cuvinte, caci nu sunt in stare sa le gasesc pe cele mai potrivite. Insa insufletirea  si entuziasmul cu care le povestesc prietenilor despre starile mele ii face sa simta toata caldura si energia din interiorul meu (Jul mi-a spus ca i se face pielea de gaina cand ma aude vorbind :D ).
Romania loves you !

Mai sunt doar cateva ore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us