joi, 13 februarie 2020

Cum pastram florile comandate de la o florarie care livreaza flori la domiciliu pana le oferim persoanei dragi?



Daca vrei sa oferi flori unei persoane speciale din viata ta poti sa i le trimiti pur si simplu prin curier, dupa ce le-ai comandat de la o florarie online cu servicii de livrare flori la domiciliu. Livrarea e rapida, in patru ore cel mult florile sunt la destinatie, costurile de transport sunt mici sau ai transport gratuit la toate comenzile online, livrarile se realizeaza prin curierat propriu in cele mai bune conditii. Dar ce faci daca nu ai cum sa trimiti flori la domiciliu direct persoanei vizate si trebuie sa le primesti tu pentru a le oferi mai departe cand va intalniti? Nu e nicio problema cu livrarea, florariile online trimit florile oriunde, la orice adresa, in timp util, florile sunt proaspete si ajung la destinatar in conditii de transport excelente.
Florarie online
Odata ce ai primit flori la domiciliu, indiferent ca e vorba de buchete de trandafiri sau lalele sau de cutii si cosuri cu flori, trebuie sa le pastrezi cat mai bine pana ce e le vei oferi. Cum pastram florile acasa? Le putem pune intr-o vaza cu apa pentru a avea hidratarea de care au mare nevoie. In functie de tipul de flori si de cerintele lor poti pune intreg buchetul sau aranjamentul floral in vaza cu apa sau poti folosi o vata umeda, care sa fie mereu umezita pe parcursul zile. Vaza o vom aseza pe masa sau pe birou, intr-o zona a camerei foarte bine ventilata pentru a nu se ajunge la ofilierea florilor.
Buchetele de flori si aranjamentele florale primite de la floraria online cu servicii premium de livrare flori la domiciliu, cum e, de exemplu, si Floraria de Vis, au nevoie de lumina, cat mai multa lumina, asa ca ar fi bine sa stea cat mai aproape de geamuri, poate pe pervaz, ferite de orice obiecte care le-ar putea atinge si deteriora.
In cazul in care nu avem o vaza la indemana le putem pune si intr-o sticla de plastic mai mare, taiata ca sa poata intra intreg aranjamentul floral. Apa trebuie schimbata des, eventual e bine sa mai avem o sticla de schimb. Pentru cosuri cu flori si cutii cu flori nu avem nevoie de vaze, nu putem scoate aranjamentul floral din ele pentru ca riscam sa stricam totul, asa ca vom umezi buretii speciali care insotesc florile, aflati la baza lor.
Flori la domiciliu
Pastrarea florilor acasa, pana la oferirea lor, e mai simpla daca avem o zona speciala in locuinta pentru flori, unde stim ca punem mereu florile si nu le lovim, avem acces usor la ele oricand. Zona nu exista, desigur, o putem determina noi, in functie de spatiul avut la dispozitie si de caracteristicile lui. A se evita holurile, zonele inguste, unde trecem mai mereu sau zonele unde sunt animalute de companie, copii micuti.
Specialistii recomanda sa comandam florile de la florariile online cat mai aproape de momentul daruirii lor, nu trebuie sa tinem florile acasa, chiar si in apa, cu hidratare buna permanenta, mai mult de 24 de ore. In depozitele de unde vin florile au atmosfera controlata, sunt pastrate in conditii optime, conditii pe care acasa nu le avem oricat ne-am dori. Cu cat le tinem mai mult la noi, cu atat creste riscul sa inceapa procesul de ofilire.
Mai multe flori comandate in buchete si cosuri, cutii speciale inseamna si atentie mai mare la depozitarea in locuinta pana la daruire. Nu trebuie sa le tinem foarte aproape unele de altele, daca sunt in ambalaje diferite, florile trebuie sa aiba spatiu in jur si un mediu unde sa nu existe multa umezeala si mult praf, unde aerisirea se face regulat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us