vineri, 14 februarie 2020

La ce sa fim atenti cand comandam seturi de lenjerii de pat bumbac pentru hoteluri si pensiuni?


Spre deosebire de alte tipuri de lenjerii cele pentru hoteluri si pensiuni impun o atentie sporita in momentul cumpararii. Nu le folosim acasa, aceste lenjerii de pat bumbac vor fi in camere unde vor sta zeci de persoane, avem nevoie de lucruri de calitate, care sa reflecte si calitatea serviciilor oferite. Lenjeriile pentru hoteluri si pensiuni vor avea o calitate mai buna a tesaturii, vo fi doar din fibre naturale si se vor putea igieniza rapid si sigur, fara sa isi schimbe proprietatile initiale. La ce sa fim atenti cand cumparam lenjerii pentru afacerea noastra? E important sa cumparam doar lenjerii de pat bumbac de la branduri mari, de la producatori cu experienta care au investit in liniile de productie si au reusit sa aduca pe piata lenjerii rezistente la uzura si cu preturi bune. Lenjeriile din magazinele online de tipul Armonia Textil sunt o alegere foarte buna pentru ca sunt de la producatori romanesti, ai incredere ca primesti calitate de fiecare data cand comanzi ceva, lenjeriile pentru hoteluri si pensiunia au fost deja sortate si fabricate in cele mai bune conditii, in ateliere proprii de cele mai multe ori.
Lenjerii de pat bumbac 1+1
Alt aspect important de care trebuie sa tinem seama cand comandam lenjeriile pentru afacerea noastra este calitatea materialului din care sunt realizate lenjeriile. De obicei vom prefera lenjeriile din damasc, din bumbac 100%, cu o textura placuta, ideale pentru camerele de hotel sau pensiune. Damascul lasa pielea sa respire, clientii se vor simti bine in timpul somnului si vor avea parte de relaxare si de confort, daca e si satinat si alb va da un plus de eleganta patului. Tesaturile de acest tip sunt usor de intretinut si de spalat, cromatica este una care se asorteaza usor cu restul decorului din camere, se potriveste foarte bine pentru toate afacerile din acest domeniu.
Pentru lenjerii ceva mai accesibile ca pret puteti comanda lenjerii din polycotton de la Armonia Textil, un amestec de fibra naturala din bumbac si poliester, moi, placute la atingere, cu absorbtie buna a umiditatii, cu rezistenta mare la spalari repetate si la curatare intensiva.
Lenjeria pentru hoteluri sau pensiuni e bine sa fie si rezistenta la murdarie, sa nu aiba fibre care retin praful sau care nu permit scoaterea petelor la o spalare obisnuita. In magazinele online gasim si tesaturi care sa raspunda acestor exigente si le putem folosi fara probleme in camerele de hotel sau de la pensiune.
Cand comandam lenjerii pentru hoteluri sau pensiuni trebuie sa fim atenti si la ofertele din online, la promotii. Daca vrem sa avem cum sa le schimbam mai des si sa asiguram un confort sporit clientilor e bine sa ne orientam spre ofertele de lenjerii de pat bumbac 1+1, unde platim o lenjerie si primim doua, in orice combinatii dorim. Asa avem mai multe lenjerii la dispozitie si le putem folosi prin rotatie, le igienizam si spalam cat de des vrem si avem mereu paturi care arata bine si sunt confortabile indiferent de numarul de clienti care utilizeaza camerele.
Ofertele 1+1 gratis sunt importante pentru cei care au afaceri in domeniul HoReCa, ele aduc economii si mai putin timp pierdut cu alegerea unor lenjerii potrivite pentru camerele care vor gazdui turisti sau invitati speciali.
Lenjerii de pat bumbac ieftine
Suntem atenti si la pret, ideal este sa cumparam lenjerii de pat bumbac ieftine, dar de foarte buna calitate. Daca vrem lenjerii ieftine vom urmari mereu promotiile, ofertele, vom cumpara in perioada in care nu sunt asa de cautate, ne vom orienta spre magazinele online care au si oferte outlet, adica reduceri mari la colectiile care sunt deja depasite, apar altele noi si stocurile trebuie vandute. Lenjeriile ieftine vor fi folosite in orice camera de hotel sau de pensiune, vor avea un aspect deosebit si vor aduce acelasi confort pentru clienti, nu se va face rabat de la calitate, materialele din care sunt confectionate lenjeriile fiind excelente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us