luni, 11 decembrie 2017

De ce toata lumea cauta vacante Turcia?

Turcia este una dintre cele mai renumite destinatii turistice ale lumii. Tara reprezinta un mozaic al culturii est-europene si orientale si este presarata de obiective turistice culturale care determina foarte multe persoane din intreaga lume sa aleaga vacante Turcia.
Turcia a reprezentat in antichitate unul dintre cele mai importante centre culturale ale lumii. Aceasta mostenire lasata de pe urma Imperiului Otoman a transformat Turcia intr-una bogate tari in artefacte istorice si culturale. In afara de acest aspect, relieful tarii o face a fi perfecta atat pentru cei care iubesc marea cat si muntele. Oricine opteaza pentru vacante Turcia poate sa se bucure de aventuri diverse cum ar fi escaladarea varfului Ararat, cel mai inalt munte al tarii cu o altitudine de 5137m sau sa se bucure de plajele sale idilice ca Bodrum, Antalya, Izmir sau Fethiye.
Pentru cei care opteaza pentru vacante Turcia pentru experientele culturale vestile sunt bune! Avand in vedere ca aceasta tara este un adevarat mozaic de culturi si popoare puteti descoperi preparate culinare diverse si de-a dreptul exotice pe intreg teritoriul tarii. Modul de preparare a fructelor de mare este celebru in Turcia, retetele care folosesc caracatita, creveti si sepie sunt senzationale, dar nu trebuie sa uitam faptul ca otomanii sunt adevarati maestrii ai deserturilor. Pe langa celebra baklava, veti gasi in toate zonele turciei deserturi specifice care va vor delecta simturile si papilele gustative.
Pasionatii de istorie vor fi de-a dreptul rasfatati de fiecare data cand vor alege un pachet de vacante turcia. Muzeele sunt o atractie importanta a acestei tari, fiind populate cu diferite exponate culese de-a lungul istoriei Imperiului Otoman. Cel mai mare muzeu al mozaicurilor din lume se afla in Gaziantep, iar muzeul palatului Otoman explica intr-un mod interactiv si memorabil istoria unuia dintre cele mai importante imperii ale lumii.
Turcia este in continuare o destinatie perfecta pentru orice persoana care doreste sa viziteze o tara in care cultura, istoria si aventura sunt toate ca la ele acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us