joi, 23 ianuarie 2020

Jocurile cu septari de tip sloturi mai populare ca oricand si cu sanse de castig mai mari


Lumea jocurilor de noroc online ofera o diversitate impresionanta de moduri de a petrece timpul liber si de a castiga si sume mari de bani. Nu ai cum sa te plictisesti, ai bonusuri, jocuri cu un design deosebit si cele mai bune variante de joc pentru maximizarea castigurilor. Dintre toate cele mai populare jocuri din categoria jocuri de noroc de tip slots raman cele de tip 777. In locul simbolurilor clasice, fructe, simbolurile de pe cartile de joc, alte simboluri moderne, avem trei de 7. Rosu, verde, albastru, acestea sunt culorile lor, trebuie sa le aliniezi pe toate trei cifrele ca sa castigi. Sansele de castig se dubleaza la jocuri septari slotscalendar.ro, sunt tot felul de combinatii castigatoare care iti pot aduce si jackpot-ul.
Dincolo de simplitatea jocului si a simbolurilor, cifra 7 este incarcata de o simbolistica puternica, se spune ca aduce noroc si in jocurile online de tip slots unde apare este cautata si vanata de toti jucatorii pasionati. Sunt doua variante in care poti gasi jocuri septari slotscalendar.ro, sunt trei simboluri pe trei role sau cinci simboluri 7 pe cinci role. Grafica mai buna, simbolurile speciale care apar mai des, rundele bonus, poti castiga mai repede sumele dorite si te bucuri de experiente cumva nostalgice mai ales la cele cu trei role.
Acum depinde ce preferi. La cele simple, cu trei de 7 pe trei role trebuie sa te chinui mai putin sa aliniezi simbolurile pe o singura linie, simbolurile pot simple, duble, triple, mai apar si fructe, clopotei, dar si simbolul BAR. Uneori ai simboluri speciale scatter, wild, pentru combinatii rapid mai simple si sanse exponential mai mari pentru un castig suficient de bun. Nu prea sunt runde bonus la varianta simpla, dar ai gamble, pe care o poti folosi la dublat sau cuadruplat castigurile. Ideea este sa ghicesti rapid daca urmatoarea carte extrasa e rosie sau neagra, daca e un simbol anume, inima rosie sau neagra, de exemplu, pentru dublul sumei duble. Desi pare complicat sistemul de joc e simplu si se potriveste pentru cei aflati la inceput de drum, pentru amatori si pentru cei care vor sa aiba o experienta asemanatoare ca in cazinouri.
Combinatii mai multe castigatoare si sanse foarte mari de castig le ai la jocurile cu cinci role, cu linii multiple de plata. Cu simboluri 3D si o grafica ceva mai moderna, jocurile complexe de tip slots 777 au multe simboluri wild si scatter, iti ofera extra distractie si sanse de castig nenumarate. Specialele si multiplicatorii sunt la ordinea zilei in jocurile de noroc de tip slots 777, rotirile gratuite sunt prezente si ele.
Slotscalendar are toate tipurile de jocuri de noroc 777, se pot juca fara depuneri, fara descarcari in calculator si inregistrari, sun demo-uri gratuite si foarte simplu de folosit. Doar intri pe site, alegi ce vrei sa joci si poti incepe sa te distrezi singur sau impreuna cu prietenii. Marele avantaj pe care ti-l ofera Slotscalendar este tocmai calendarul afisat pe home page, unde poti vedea cand si ce poti juca, cand e mai bine sa joci ca sa castigi sumele dorite. Toate jocurile importante au variante de joc diverse, sunt analizate de catre expertii Slotscalendar, sunt alese doar cele mai bune.
Gasesti si recenzii pe site, facute de oameni cu experienta care le-au jucat si stiu ce sa iti spuna pentru a te ajuta sa castigi si sa te bucuri pe deplin de experienta oferita de fiecare in parte. Doar cu Slotscalendar ai jocuri de top gratuite, o platforma moderna cu jocuri de noroc online de tip slots si toate informatiile necesare pentru a te juca oricat doresti in cele mai bune conditii posibile, sigure si confortabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us