duminică, 18 august 2019

Diversitate de lenjerii de pat la Casa New Concept


Astazi am primit lenjeria de pat pe care am comandat-o de la Casanewconcept. Sunt foarte incantata de alegerea facuta si acesta e principalul motiv pentru care scriu aceste randuri pentru ca in alte conditii nu as fi facut-o. Aveam nevoie de lenjerii de pat din bumbac pe care le-am cautat mult timp prin magazine dar de care nu am fost niciodata multumita pe deplin. Ba materialele erau slabe si vedeai prin ele, ba design-ul nu imi placea si nu se potrivea in dormitor, ba preturile erau mult prea mare, fapt care se intampla adesea.

Nu sunt deloc o impatimita a cumparaturilor online si de multe ori prefer sa petrec cateva ore prin magazine la shopping dar sa vad cu ochii mei ce cumpar. Stiu ca politica de retur e prietenoasa la mai toate magazinele, insa nu am nevoie de disconfortul asta. Asa ca prefer sa ma invart prin magazine pana gasesc ceea ce imi doresc. Totusi, cum lenjerii nu am gasit deloc, am apelat la magazinele online si asa am ajuns la Casanewconcept. Nu stiam niciun magazin de acest tip, dar m-am informat putin si pot spune ca am luat o decizie buna.

Revenind, am ales o lenjerie din bumbac 100% care imi place foarte mult pentru ca are motive florale si e foarte, foarte placuta la atingere. De regula, design-urile florale sunt destul de versatile, asa ca o asemenea lenjerie se va potrivi in cele mai multe dintre cazuri. Despre experienta in sine pot spune ca a fost una cat se poate de ok pentru ca site-ul pare bine pus la punct, gasesti imediat tot ce te intereseaza si daca vrei sa te misti si mai rapid ai acces la cateva criterii de cautare. Sunt si multe dimensiuni disponibile, asa ca poti alege ceva numai bun pentru patul tau, are sa nu atarne pe la margini sau sa fie prea scurt.

La capitolul preturi Casanewconcept sta foarte bine pentru ca acestea sunt foarte bune, mult mai mici ca in magazine, desi calitatea e net superioara. Mai mult, am vazut si cateva oferte si promotii, iar cea care mi-a facut cu ochiul a fost lenjerii 1 plus 1. Am ales sa nu profit acum pentru ca imi era greu sa ma hotarasc cu privire la a doua lenjerie pe care sa o aleg, insa mi se pare o oferta foarte, foarte buna in conditiile in care platesti un singur produs, dar primesti doua.

Cu alte cuvinte, daca si tu vrei lenjerii din bumbac de cea mai buna calitate sau te atrag alte categorii, cu siguranta, gasesti aici, asa ca poti merge direct la subiect, fara sa mai pierzi timpul prin magazine unde cel mai probabil nu vei gasi ceea ce iti doresti fara sa platesti mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us