miercuri, 10 octombrie 2018

Vizitarea Ungariei cu masina

Multi oameni care viziteaza Ungaria nu parasesc niciodata Budapesta, si asta este o rusine! Cu o istorie care dateaza de peste 2000 de ani, palatele uluitoare si orasele vechi conservate, podgoriile vii, spatiile de lux si vinurile delicioase, Ungaria este o tara diferita cu multe de oferit. Descoperiti ceea ce face ca Ungaria sa fie speciala citind acest articol!

Budapesta
Vizita incepe in capitala Ungariei, Budapesta, iar de preferat ar fi ca acest drum sa fie inceput cu masina. Acest oras magic este cunoscut pentru stilul si harul sau, pentru castelele sale si pentru arhitectura istorica de-a lungul malurilor Dunarii, precum si bucataria delicioasa, in special cea de patiserie! Budapesta este un vis pentru entuziastii de arhitectura, cu pietre pretioase in tot orasul, de la baroc la Art Nouveau cu neoclasic, gotic si multe altele. Profitati de bogatia izvoarelor termale din Budapesta, rezervati o zi la spa (sau mai multe) si beneficiati de apele minerale.

Visegrad
Unul dintre cele patru orase principale de pe drumul de la Dunare, Visegrad este urmatoarea oprire in vacanta dvs. Veti simti ca ati fost transportat in secolul al XIII-lea, explorand ruinele palatului renascentist si ale cetatii medievale, bucurandu-va de o priveliste uluitoare si imaginandu-va viata de atunci.

Gyor
Situat la jumatatea distantei dintre Budapesta si Viena, Gyor este un centru economic si religios. La sosirea in Gyor, veti fi uimit de frumoasa sa primarie, construita in 1900. Explorati orasul vechi baroc care a castigat premii, inchiriati o barca pentru a explora raul Raba si mergeti la o baie intr-una din piscinele termale din zona. Catedrala orasului dateaza din secolul al XI-lea si este una dintre numeroasele cladiri ecleziale ale orasului.

Sopron
Urmatoarea oprire pe harta dvs. va aduce intr-unul din cele mai frumoase orase din Ungaria de Vest. Sopron are un oras vechi intretinut impecabil, cu strazi pietruite si arhitectura medievala si baroca. Faceti o excursie de o zi la Alpii Austrieci, explorati pietrele istorice ale orasului Sopron, si degustati vinuri delicioase produse din strugurii podgoriilor care inconjoara orasul. Pentru a vizita aceste zone aveti nevoie de o masina buna pe care sa va puteti baza.

Keszthely
Situat pe malul frumosului lac Balaton, Keszthely este urmatoarea oprire pe harta rutiera maghiara. Faleza este una dintre atractiile principale ale orasului, dar nu pierdeti bogatia muzeelor, strazile minunate, precum si elegantul Baroc Festetics Palace si Muzeul Palatului Helikon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us