marți, 19 septembrie 2017

Lenjerii de lux

M-am hotarat sa imi schimb lenjeria de pat dupa ce mi-am renovat dormitorul si voiam ceva care sa se potriveasca pana la cele mai mici detalii. Am cautat mult timp prin magazine, insa nu am gasit vreun model care sa ma multumeasca din toate punctele de vedere, fie preturile erau prea ridicate, fie nu erau disponibile dimensiunile de care aveam nevoie. Astfel, am incercat si la magazinele online, desi nu prea imi doream sa cumpar o lenjerie pe care sa nu o pot vedea inainte. Am gasit foarte multe site-uri, insa m-am oprit la lenjerii Casa New Concept pentru ca aveau o colectie variata de lenjerii de lux de care imi doream, preturile erau bune, insa aveam si posibilitatea de a face retur foarte simplu daca acestea nu imi placeau.
Asa ca acum sunt mai mult decat convins ca am luat cea mai buna decizie, pentru ca produsele nu m-au dezamagit deloc si se vede ca sunt de o calitate superioara. Nu numai ca arata grozav chiar si dupa ce le-am spalat de mai multe ori la masina, insa am si avut grija sa respect toate regulile specificate, pentru ca acestea sa promita o durata de viata cat mai lunga. O lenjerie de calitate face diferenta si pentru ca e foarte placuta la atingere si atunci cand te odihnesti te simti foarte bine invelit in aceasta.
Preturile sunt si ele foarte bune la CasaNewConcept, mult mai mici decat in magazinele obisnuite, insa si gama e mult mai variata, asa ca nimeni nu are nimic de pierdut. De asemenea, atunci cand am comandat eu se gaseau si foarte multe oferte, iar dintre toate cea mai atractiva era cea 1+1 gratis de care stiu ca au profitat numeroase persoane. Totodata, la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei transportul prin curier este gratuit, motiv pentru care produsele sunt livrate in cel mai scurt timp, iar totul e foarte comod si simplu. Raportul calitate – pret e ideal la acest magazin, profesionalismul nu lasa de dorit, nici produsele, motiv pentru care voi recomanda tuturor sa aleaga lenjerii de lux, fie din oricare alta categorie disponibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us