luni, 23 martie 2015

Primavara vine repede

Vremea s-a încălzit, iar în weekend parcurile au fost mai mult deât pline de tot felul de oameni care au ieşit sp respire puţin aer proaspăt de primpvară.

Natura a prins viaţă, iar toate locurile care erau gri şi posomorâte au prin culoare, un verde viu care anunţă începerea primăverii.

Totuşi astenia de primăvară îşi spune şi ea cuvântul. Multă lume suferă de stări ciudate atunci când se iese din iarnă, iar eu sunt una dintre acele persoane.



Tot weekendul nu am făcut altceva decât să stau în pat şi să mă uit la televizor, sau să mă joc pe calculator jocuri cu maşini unity.

Stările mele au variat în mod continuu, de la dureri de cap sau sări de vomă, până la energie cu care nu ştiam ce să fac pentru că mintea mea nu mă asculta. Venind vorba despre minte, psihic, aseară am urmărit meciul Sionei Halep de la Indian Wells. Deşi toată lumea o dădea învinsă, psihicul extraordinar al sportivei românce a reuşit să demonstreze tuturor ce înseamnă să nu te laşi niciodată bătut. Adevrsara ei mai avea nevoie doar de două puncte pentru a câştiga meciu, iar în acel moment totul a luat o cu totul şi cu totul altă întorsătură.

Dar pentru un astfel de psihic trebuie foarte mult antrenament, foarte mult exerciţiu şi nişte oameni care să ştie să te înveţe cum trebuie să lucrezi cu mintea ta tocmai pentru ca aceasta să nu cedeze, să nu te lase atunci când ai cea mai mare nevoie de ea, atunci când trebuie să te concentrezi şi să dai din tine tot ce ai tu mai bun.

În lumea sportului, acolo unde adversarul este tot timpul pe tine şi doreşte să te domine, aşa ceva poate face numai un adevărat campion, iar Simna Halep este din ce în ce mai bună, din punctul acesta de vedere. Bravo Simona!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us