vineri, 12 august 2022

Globstar vă oferă UPS la un preț foarte bun

Un UPS este de obicei implementat prin utilizarea bateriei de rezervă. Este un aparat electric care furnizează energie de urgență sarcinii atunci când sursa de alimentare nu mai funcționează. Un UPS diferă de un sistem de alimentare auxiliar/de urgență sau de un generator de rezervă prin faptul că oferă protecție împotriva întreruperilor instantanee sau aproape instantanee. Cum se realizează acest lucru? Ei bine, prin una sau mai multe baterii suplimentare și circuite electronice de control asociate.

Singurul dezavantaj al UPS-urilor cu baterie este că au o capacitate maximă de încărcare și oferă doar timpi de funcționare relativ scurti. Acești timpi de rezervă sunt de obicei între 5 și 15 minute, ceea ce este tipic pentru unitățile cele mai frecvent utilizate. În acest timp este furnizată energie suficientă până când alimentarea auxiliară este conectată sau echipamentul protejat este oprit corespunzător. Prin urmare, UPS-urile nu sunt proiectate să ofere o funcționare continuă până când alimentarea de la rețea este restabilită, ci mai degrabă o soluție de „salvare a vieții” în caz de urgență majoră.

Deși nu se limitează la protejarea oricărui tip special de echipament, UPS-urile sunt utilizate în mod obișnuit pentru a proteja computerele, centrele de date, echipamentele de telecomunicații sau alte echipamente electrice care pot cauza daune semnificative din cauza întreruperilor de curent neașteptate. Unitățile UPS variază în dimensiune, de la unități concepute pentru a proteja un singur computer desktop fără un monitor video până la unități mai mari care alimentează un centru de date sau o clădire întreagă.

În timp ce rolul principal al oricărui UPS este de a furniza energie pe termen scurt în cazul unei căderi de alimentare, majoritatea dispozitivelor UPS sunt, de asemenea, capabile să corecteze alte probleme obișnuite de alimentare.

Așadar, dacă doriți să comandați up-uri la cel mai bun preț, site-ul nostru www.globstar.ro vă va oferi oferte grozave, astfel încât să puteți cumpăra orice tip de up-uri de aici.

Este deosebit de important să ne amintim cât de important este să ai un UPS atunci când s-ar putea să te confrunți cu diverse probleme legate de posibila pierdere de date importante de pe computer, sau în cazuri mai grave, chiar și într-un spital.

Prin urmare, vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru a comanda orice tip de UPS pentru dvs. la cel mai convenabil preț, astfel încât indiferent de operațiunile de date pe care le utilizați, să vă asigurați că activitățile dvs. de acasă sau de la serviciu se desfășoară fără probleme.

Globstar este locul în care veți găsi întotdeauna tot ce aveți nevoie pentru o casă din punct de vedere tehnologic, inclusiv surse neintreruptibile, totul la prețuri excelente!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us