duminică, 21 martie 2021

Cum sa incepeti un blog ca antreprenor


 

Este foarte important sa va anticipati si calculati veniturile, iar pentru a face acest lucru va recomandam calcul salariu net.

1) Gasirea nisei tale

O modalitate prin care puteti reduce riscul este sa va gasiti nisa. O nisa este un subiect specific care are un public mai mic, dar din cauza lipsei de concurenta, aveti sanse mai mari de succes. Ganditi-va la asta ca la incercarea de a face apel la un oras mic, care are mai putini oameni, dar urechi mai deschise, decat sa va pierdeti vocea intr-un oras mare.

Ganditi-va la un subiect al antreprenoriatului care va intereseaza. Cateva exemple includ antreprenoriatul care implica anumite afaceri. Puteti avea la buget un blog dedicat antreprenoriatului. Pot exista bloguri care gazduiesc povesti despre antreprenori de succes si fara succes. Puteti face destul de putin cu el. Accesati Google Trends si vedeti ce se intampla daca nisa dvs. are un public consistent. Daca nisa este prea mare sau prea mica, extindeti sau micsorati subiectul.

Fiti pregatiti ca pentru inceput sa supravietuiti cu salariul minim pe economie.

2) Ganditi-va la un nume unic de blog si creati-va site-ul web

Acum vine partea distractiva, crearea numelui blogului dvs. Va sugeram un nume scurt, dulce si relevant pentru publicul dvs. Unele nume pentru un blog cu cuvinte cheie ar putea fi: Antreprenor usor, Companie riscanta sau, daca sunteti inca blocat, incercati sa folositi generatorul de nume al blogului pentru a va inspira.

Dupa ce aveti un nume de blog in minte, este timpul sa va configurati site-ul. Nu va faceti griji, acest lucru este mult mai usor decat pare si se poate face cu usurinta in mai putin de o ora! Consultati ghidul nostru complet despre cel mai bun si mai simplu mod de a configura un blog WordPress aici.

Va sugeram sa mergeti cu BlueHost pentru a va gazdui site-ul web, deoarece acestea au un instrument usor de instalare WordPress cu un singur clic, puteti primi 60% reducere de gazduire si un nume de domeniu gratuit aici.

3) Obtineti elementele esentiale

La fel ca antreprenoriatul, trebuie sa faceti un pic de investitie daca doriti sa reusiti. Din fericire, nu este nici pe departe atat de rau ca inceperea unei afaceri. Daca doriti sa aveti vloguri sau podcast-uri, veti dori sa aveti camere si microfoane de buna calitate. Nu trebuie sa cumparati nimic scump, ci ceva mai bun decat o camera web si un microfon incorporat.

Daca sunteti antreprenor calator, veti avea nevoie de un laptop daca nu aveti deja unul.

Ce continut creeaza bloggerii antreprenori?

Blogurile antreprenorilor creeaza continut divers in functie de nisa lor. Un blogger care se concentreaza pe pornirea afacerii dvs. poate crea ghiduri de instruire si continut prietenos pentru incepatori, care explica antreprenoriatul intr-un mod mult mai usor de inteles. Unii va pot tine la curent cu lumea afacerilor si va vor spune tendintele actuale.

Ele pot vlog si ele. Unii isi relateaza calatoriile. Altii isi pot arata aventurile in a-si incepe afacerea.

Podcast-ul este popular si el. Puteti crea podcast-uri despre calatoria dvs. de afaceri sau puteti invita invitati sa ofere sfaturi si sa-si spuna povestile.

Creati continut interesant si relevant

O postare buna despre antreprenoriat ajunge bine la publicul dvs. Daca vizati noii veniti spre antreprenoriat, doriti sa suna prietenos si sa nu supraincarcati publicul cu jargon. Daca vizati antreprenori avansati, nu doriti sa le spuneti lucruri pe care le stiu deja.

Continutul ar trebui sa fie, de asemenea, relevant. Nu vorbiti despre tendintele de altadata. Nu va indepartati prea mult de calea nisei dvs. O anumita digresiune este buna, dar mergeti prea departe si va veti pierde publicul.

Cel mai bun antreprenor este inspirat de ceilalti. Ar trebui sa accesati diferite bloguri pentru inspiratie si sa incercati sa transformati continutul in stilul dvs. Gaseste-ti propria voce si ramai cu ea.

Cum sa va cresteti traficul

Asa cum am mentionat anterior, doriti sa aveti o nisa buna si sa aveti continut interesant daca doriti un public. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult decat atat. Iata cateva modalitati prin care puteti atrage publicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Follow Us